Over Wivan

Wivan Packaging Systems is de handelsnaam van Van Wijngaarden Services. Een overzichtelijk, flexibel opererend bedrijf gevestigd in Harmelen. Naast het ontwikkelen en leveren van casepackers en traypackers verzorgen wij het onderhoud aan eindverpakkingsmachines van bijna alle merken (o.a. Stork, Kisters/ZVT, Breda, Racupack, Kettner, Involvo).

Missie

werkplaatsWivan onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid, degelijk werk en klantgerichte opstelling.
Meedenken met onze klanten, het aandragen van oplossingen en de vertaling daarvan naar onze producten beschouwt Wivan als haar voornaamste missie.

Oplossingen

antwoord op verpakkingsvraagWij kunnen de de verpakkingsmodule van de Wivan casepackers speciaal voor uw product ontwikkelen en afstemmen op uw wensen en product. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Historie

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWivan Packaging Systems is de handelsnaam van Van Wijngaarden Services. Van Wijngaarden Services is in 1999 opgericht door Wout van Wijngaarden.

De activiteiten bestonden uit het ter plaatse reviseren, upgraden en aanpassen van machines en installaties, voornamelijk voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Zowel het mechanische gedeelte als de  elektro- en besturingstechniek werd door Van Wijngaarden Services uitgevoerd aan de verpakkingsmachines en transportsystemen van de klant.

Het opdrachtenpakket groeide en de engineering ging een steeds grotere rol spelen.
Gebruikte machines werden aangepast en omgebouwd. De vraag naar nieuwe machines met de daarbij behorende besturingen werd steeds groter.
Inmiddels heeft Van Wijngaarden Services een goed geoutilleerd bedrijfspand tot zijn beschikking met een ruime assemblageruimte, elektrowerkplaats en mechanische werkplaats.

Wivan Packaging Systems heeft zich volledig gespecialiseerd in het leveren van casepackers. Alles wat hiervoor nodig is wordt door ons in eigen beheer op één locatie uitgevoerd.

Van Wijngaarden Services heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf met internationale allure en treedt naar buiten onder de naam Wivan Packaging Systems.